Zelf een speeltoestel maken

Zelf een speeltoestel maken voor je kinderen, niet alleen leuk voor je kinderen maar ook erg leuk om te maken en goedkoper dan compleet kopen. Op deze pagina een gratis bouwtekening van een speeltoestel met glijbaan.

Je hebt verschillende soorten speeltoestellen, met glijdbaan of zonder glijbaan. Maar een schommel of een wip is natuurlijk ook een speeltoestel. Lees snel verder!!!

Zelf een speeltoestel maken.

Maak nu zelf simpel en snel een speeltoestel, je bespaart niet alleen geld, het is ook erg leuk om te maken. Hieronder een GRATIS bouwtekening van erkent timmerman Fred Schouten. ( dit is slecht 1 bouwtekening van de 10.000 bouwtekeningen van Fred Schouten.)

Zelf een speeltoestel maken

10.000 bouwtekeningen met handleiding om te maken wat je maar wilt. Wil je een mooie overkapping of een nieuwe loungeset voor in de tuin dan ben je bij Fred op het juiste adres. Voor elk project een bouwtekeningen.

Download 10.000 bouwtekeningen van Fred >>

Is een speeltoestel maken lastig?

Heb jij altijd al een mooi speeltoestel in je achtertuin willen hebben om je kinderen hier met een glimlach op te zien spelen? Dan ben je niet te enige, het is ook leuk en genieten..

Iedereen kan met deze bouwtekening een speelhuis maken, ook als twee linkerhanden hebt.

Een tijdje geleden was ik van plan om een speeltoestel voor in de tuin te kopen, uiteindelijk heb ik dat niet gedaan om dat de prijzen van een mooi en veilig speeltoestel veel te hoog waren. Ik dacht misschien kan ik er zelf wel één maken, en dankzij de bouwtekeningen van Fred Schouten heb ik nu een veilig en leuk speeltoestel gebouwd.

Fred’s bouwtekeningen is het meest uitgebreide bouwtekeningen pakket vandaag de dag.

Je hebt natuurlijk verschillende soorten en maten speeltoestellen.

Zelf een speeltoestel maken is niet alleen leuk maar je bespaard nog eens een hoop geld. Kijk snel op de site van Freds bouwtekeningen.

 

speeltoestel maken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *