Zelf een kippenren maken

Zelf een Kippenren maken? Van een kleine kippenren  tot de grotere varianten te vergelijken met een professionele kippenrennen.

Ben je op zoek naar simpele een bouwtekening voor het maken van een kippenren? Stop dan nu met zoeken!! Ik ga je er meer over vertellen.

Als je graag een kippenren wilt gaan maken is het belangrijk dat je de juiste materialen en  de juiste bouwtekeningen hebt. Zo sta je achteraf nooit voor verrassingen.

Zelf een kippenren maken?

Hieronder een GRATIS voorbeeld van een bouwtekening van een kippenren gemaakt met de beste bouwtekening van Kippengids.nl. De onderstaande bouwtekening kan je direct gebruiken voor je eigen doe-het-zelf project.

zelf een kippenren maken

 

Doe-het-zelf: Met de bouwtekeningen van professioneel timmerman Fred Schouten kan iedereen een zelf een kippenren maken.

Zeker als je twee linkerhanden hebt dan zijn de bouwtekeningen en de uitgebreide uitleg perfect voor jouw. Maak dus zelf een kippenren zoals hieronder.

zelf kippenren maken

Niet alleen kleine kippenrennen voor de echte hobbyist maar ook de grote professionele kippenrennen  kan je maken met de bouwtekeningen van timmerman Fred Schouten.

Bouwtekening van een Kippenren.

Er komt nog een hoop kijken bij het houden van kippen, of je het nu als hobby wilt doen of professioneel. Een kippenren kan je zelf maken. Fred Schouten staat bekent voor het maken van bouwtekeningen, hij heeft inmiddels al duizenden bouwtekeningen gemaakt, en iedereen is tevreden. Op de website van Fred Schouten kan je alles lezen over het houden van  verschillende kippen en het maken van verschillende kleine maar ook grote kippenhokken.

  • Verschillende bouwtekeningen voor het bouwen van kippenhokken. Van
    kleine kippenhokken tot grotere varianten te vergelijken met een
    professioneel kippenhok.
  • Een groot aantal tips voor het houden van kippen. Hierdoor
    is deze gids perfect voor iedere kippenhouder maar weet ook de
    professional de gids te waarderen.

Download NU de Kippengids ->>

Op Kippengids.nl staan verder ook nog veel goede tips voor het houden van verschillende soorten kippen. Als je dus na het bouwen van je kippenhok klaar bent, kan je de Kippengids regelmatig raadplegen voor deze goede tips. Zo ga je nog beter met je kippen om en geniet je langer van je kippen.

Wil je liever een steigerhouten loungebank maken of een mooie tafel.
Fred heeft maar liefst 10.000 prachtige bouwtekeningen zodat je alles zelf kan bouwen. Lees hier verder

bouwtekening steigerhout

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 3 GRATIS bouwtekeningen van een Steigerhouten loungeset, stoel en een steigerhouten tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *