Top 5 leukste kippenhokken

Top 5 leukste kippenhokken, kippen houwen is een erg leuke hobby, maar je moet wel weten waar je mee bezig bent. Een kip heeft een vast thuis nodig. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een kippenhok of kippenren achter in de tuin. Als je ook van plan bent om kippen te houden lees dan de kippengids, hier staat alles in, zelfs verschillende bouwtekeningen.

Lees hier mee over de kippengids. 

Top 5 leukste kippenhokken

Op onze website lees ook veel meer over het bouwen van kippenhokken en het houwen van kippen. Op deze pagina onze top 5 leukste kippenhokken.

  • Zelf gemaakte kippenhok met leukste frissen kleuren is een paleis voor verschillende kippen.

leukste kippenhokken

  • Wichita kippenhok. Deze is compleet gekocht. (zie video)

top 10 leukste kippenhokken

 

  • Huis, een leuk huisje voor in de tuin, je kan hier je kinderen laten spelen, maar natuurlijk is het bedoeld om kippen te houwen.  Dit kippenhok is zelf gemaakt. (Zie op deze website hoe.)

top 5 leukste kippenhokken

  • Ook zelf gemaakt en erg leuk en natuurlijk in je tuin. Je kan hier 8 kippen in houwen. Bekijk hier hoe ze de kippenhok hebben gemaakt.

top 5 leukste kippenhokken

  • Een oud speelhuisje ombouwen in een leuk kippenhok. Lees hier hoe. Een erg leuk idee, heb je geen oud speelhuisje kijk dan eens op Marktplaats, ze kosten bijna niks, soms staan er gratis af te halen speelhuisjes.

kippenhok oud speelhuisje

Tot zover de top 5 leukste kippenhokken. Er zijn nog een hoop andere leuke kippenhokken, maar deze spraken mij het meest aan.

Zelf een kippenhok maken? Lees dan verder.

Kippen houwen is een leuke hobby, kippen hebben echter wel een goed thuis nodig. Een kippenhok kopen kost een hoop geld terwijl je er makkelijk zelf één kan maken en het is nog goedkoper. Als je een kippenhok wilt maken heb je de juiste materialen nodig een een goede bouwtekening van een mooie kippenhok of een kippenren.

In de kippengids leer je alles over kippen houden en het bouwen van verschillende soorten en maten kippenhokken. Voor de echte hobbyist of voor de echte professional.

Lees hier meer over de kippengids en begin vandaag nog met bouwen. 

Kippengids

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 3 GRATIS bouwtekeningen van een Steigerhouten loungeset, stoel en een steigerhouten tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *