Kippenhok maken plan

Kippenhok maken plan, voordat je gaat beginnen met het bouwen van een kippenhok heb je een goed plan nodig, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Allereerst begin je met het verzamelen van de juiste materialen en gereedschappen. Lees verder!!!

Kippenhok maken plan

Als je eenmaal de juiste materialen hebt kan je beginnen aan een goed plan, hiervoor heb je ook een bouwtekening nodig van een kippenhok of een kippenren. Hieronder een gratis bouwtekening van een kippenren.

Kippenhok maken plan

 

 

Zelf een kippenhok maken is niet moeilijk. Met de juiste bouwtekeningen heb ook jij binnen een handomdraai een kippenhok geconstrueerd, zeker als je zelf een passie hebt voor doe het zelf projecten.

En laten we eerlijk zijn, het is zou toch erg leuk zijn om tegen je familie en vrienden te kunnen zeggen dat je het splinter nieuwe kippenhok bij jou achter in de tuin zelf hebt gebouwd.

->Lees hier verder hoe je kippen moet houden en hoe je een kippenhok zelf kan maken.<-

Je bent van plan om zelf een kippenhok te maken maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Een ding is zeker, je zult er geen spijt van krijgen.

Door zelf kippen te houden ben je iedere dag voorzien van heerlijke verse eieren, het zorgt voor een duurzame recycling van je etensresten en de kippen zorgen voor goede mest die je kunt gebruiken voor in je tuin. En het is ook nog eens erg leuk.

Kippenhok maken

Je kan ervoor kiezen om een kippenhok of kippenren te kopen. Er zijn een aantal voordelen ten opzicht van een kippenhok bouwen maar mijn mening is: waarom zou je een duur kippenhok of kippenren kopen als je het makkelijk zelf kunt maken? Inderdaad, zelf een kippenhok maken is makkelijker dan je zou verwachten (iedereen kan het!! ook met twee linkerhanden).

Kant en klare kippen hokken zijn vaak veel duurder en niet afgestemd op je eigen wensen maar met de juiste kippengids is jouw eigen persoonlijke kippenhok binnen een handomdraai gemaakt.

->Lees hier verder hoe je kippen moet houden en hoe je een kippenhok zelf kan maken.<-

 

Kippengids

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *