Zelf kippen houden

Kippen houden. Was het houden van kippen vroeger voorbehouden aan boeren en mensen die vrij woonden, tegenwoordig zie je steeds meer kippen als huisdier in stadstuinen.

Er zijn verschillende soorten kippen zoals: Legkippen, vleeskippen, sierkippen en nog veel meer. Er komt nog een hoop bij kijken als je zelf kippen wilt houden. Zoals vergunningen voor een grote kippenhok of een kippenren. Wil je zelf een kippenhok maken of wil je er één kopen. (zelf maken is makkelijker en goedkoper. Welke kippen wil je houden, welke voeding hebben ze nodig, wat mag wel en wat mag niet.

Kippen houden? begin dan met een kippenhok.

Om te beginnen met het houden van kippen heb je en kippenhok of een kippenren nodig. Zelf een kippenhok maken is het goedkoopste en ook nog eens leuk, hieronder een gratis bouwtekening voor een kippenren.

zelf een kippenren maken

Er zijn verschillende soorten en grote kippenhokken, het is maar wat je zelf het liefst wilt. Voordat je begint met het maken van een kippenhok dat je moet weten dat een kip echt een thuis heeft, dus de kippenhok moet het lang volhouden. Zo leeft de kip het langst.

Ga hier naar de website van de nummer 1 kippengids->>

Kippengids.nl

De kippengids is een gids gemaakt voor mensen die willen beginnen met kippen houden. Er staan veel verschillende soorten en maten kippenhokken in die je zelf kan maken met de handige handleiding en bouwtekening.

De kippengids is gemaakt door Fred Schouten, een erkent timmerman met als hobby kippen houden.

Wat hebt je nodig om een kippenhok te maken. 

De kippengids staat vol met verschillende soorten en maten kippenhokken.  (ook professionele kippenhokken.)  Je begint met het verzamelen van alle materialen, dan middels de bouwtekening en de handleiding zet je de kippenhok zo in elkaar. Zonder fouten. Iedereen kan het met de handige kippengids.

Ga hier naar de website van de nummer 1 kippengids->>

 

Kippen houden

 

Wil je liever een steigerhouten loungeset maken of een mooie salontafel. Fred Schouten heeft maar liefst 10.000 prachtige bouwtekeningen zodat je alles zelf kan bouwen.

Bekijk de 10.000 bouwtekeningen van Fred Schouten. 

 

Kippen houden

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *