Hoe bouw je een kippenhok

Hoe bouw je een kippenhok? Je wilt graag kippen houden en een mooie kippenhok kopen of zelf bouwen. Dan zit je op onze website goed. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al kippen houdt maar dat het tijd is voor een nieuwe kippenhok of een kippenren. Het enige wat je dan nodig hebt is de juiste materialen, een bouwtekening en een handleiding omdat zelf in elkaar te zetten.

Hoe bouw je een kippenhok?

Tegenwoordig doen steeds meer mensen het, kippen houden. Het is natuurlijk een leuke hobby en er komt ook heel wat bij kijken. Hieronder een gratis bouwtekening van een kippenhok.

Hoe bouw je een kippenhok

Het houden van kippen kan nog best moeilijk zijn, maar het is een zeer leuke hobby. Een kip heeft een vaste thuis nodig en kunnen met een vaste kippenhok een stuk ouder worden. Daarom is het maken van een kippenhok zo belangrijk.

Een kippenhok of kippenren kopen is vaak heel erg duur, en zelf maken is veel leuker maar ook veel goedkoper.

Ga hier naar de website van kippengids.nl->>

Een kippenhok maken met de kippengids.nl. De kippengids is gemaakt door timmerman maar ook hobbyist kippenhouder, hierin lees je alles over het houden van kippen.  Maar ook het bouwen van klein tot de grote professionele kippenhokken en rennen.

Wat hebt je nodig om een kippenhok te maken. 

De kippengids staat vol met verschillende soorten en maten kippenhokken.  Je begint met het verzamelen van alle materialen, dan middels de bouwtekening en de handleiding zet je de kippenhok zo in elkaar. Zonder fouten. Iedereen kan het met de handige kippengids. (ook met twee linkerhanden.)

Ga hier naar de website van kippengids.nl->>

 

Hoe bouw je een kippenhok

 

Wil je liever een steigerhouten meubelen maken of een mooie overkapping. Fred heeft maar liefst 10.000 prachtige bouwtekeningen zodat je alles zelf kan bouwen.

Bekijk de 10.000 bouwtekeningen van Fred Schouten. 

 

bouwtekening steigerhout

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *