Hoe bouw ik een kippenhok?

Hoe bouw ik een kippenhok? Je wilt graag kippen gaan houden, nu kan je een kippenhok gaan kopen maar deze zijn vaak erg duur. Het is toch misschien wel verstandig om er zelf één te maken. Het is niet alleen leuk om een kippenhok of kippenren te maken maar ook vele malen goedkoper.

Hoe bouw ik een kippenhok?

Als je gaat beginnen met het bouwen van een kippenhok, heb je een aantal dingen nodig. Weet van te voren hoeveel kippen je wilt houden, dit bepaald de grote van het kippenhok. Een kip heeft ruimte nodig, als er 10 kippen op één vierkante meter zitten gaat het niet goed en krijg je ruzie tussen de kippen.

Daarnaast heb je de materialen nodig om een kippenhok te maken en een handige handleiding met bouwtekening. Zoals de bouwtekening kippenhok hieronder.

Hoe bouw ik een kippenhok

Begin je pas net met kippen houden dan raad ik je aan om deze pagina eerst even te lezen. Kippen houden voor beginners.

Toen ik begon met kippen houden.

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met kippen houden, ik heb een lekkere grote tuin en mijn kippen lopen los. Toch heb je dan een kippenhok nodig omdat kippen echt een vertrouwend thuis nodig hebben. Daarnaast moeten ze wel eieren kunnen leggen en droog kunnen overnachten.

Middels de kippengids heb ik leren kippen houden, ook heb ik dankzij de kippengids een perfecte kippenhok kunnen maken. In de kippengids staan verschillende handleidingen en bouwtekeningen voor het maken van een kippengids. Ook als je net begint met kippen houden is de gids een echte aanrader. Je leert echt alles over kippen houden.

Download NU de Kippengids ->>

Er zijn verschillende soorten kippenhokken die je zelf kan bouwen met de kippengids. Hoe groot een kippenhok moet zijn ligt aan je tuin en de aantal kippen. Kippen hebben meer ruimte nodig in een kippenren dus als je een kippenhok met ren wilt bouwen heb je meer ruimte nodig in je tuin. Daarom lopen de kippen bij mij los in de tuin.

Ik weet zeker dat als je de kippengids download dat al je vragen zullen worden beantwoord en dat je straks de perfect kippenhok hebt in je tuin.

Download NU de Kippengids ->>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *