Goedkoop kippenhok maken?

Goedkoop kippenhok maken? Je wilt dus zo goedkoop mogelijk een eigen kippenhok maken. Dan zit je bij ons op het juiste adres!! Kippen houden is een erg leuke hobby maar er komt toch best wel veel bij kijken. Je moet weten welke kippen je wilt gaan houden en wat ze eten. Ook belangrijk hoeveel ruimte hebben kippen nodig in een kippenhok en in een kippenren.

Een kip heeft een vast thuis nodig, het moet niet te krap zijn maar ook niet te groot. Kippen leven langer als ze een vast thuis hebben.

Goedkoop kippenhok maken?

Een kippenhok maken en het liefst nog zo goedkoop mogelijk, je kan al een kippenhok maken van oude materialen, zelfs van een oud speelhuisje van je kinderen. (zie foto) Je kan ook een kippenhok maken van oude pallets, of van een oude schutting.

Goedkoop kippenhok maken

Maar het kan ook beter. Bouw vandaag nog een goedkoop kippenhok met de kippengids.nl, de kippengids is speciaal voor beginnende maar ook voor gevorderden kippen houders. Het pakket van de kippengids bestaat uit verschillende bouwtekeningen hoe je goedkoop een kippenhok kan maken. Wat voor kippenhok je ook wilt maken, je kan het echt met de kippengids.

Dankzij de uitgebreide uitleg, materialen lijst en verschillende bouwtekeningen kan je vandaag nog de perfecte goedkope kippenhok maken voor jou kippen.

Download NU de Kippengids ->>

Als je vandaag begint met het bouwen van je kippenhok is het ook wel belangrijk welke kippen je wilt gaan houden en hoeveel ruimte je nodig hebt per kip. Een kip heeft ongeveer 25 vierkante centimeter nodig in een kippenhok, in een kippenren hebben ze nog meer ruimte nodig. Gelukkig staat dit ook allemaal in de kippengids. Je leert in de kippengids alles over kippen houden.

Download NU de Kippengids ->>

Naast het bouwen van een kippenhok moet je ook weten wat kippen eten en wat niet. Kippen eten haast alles, maar er zijn toch een aantal dingen die kippen niet eten of zelfs niet mogen.

Zelf kippenhok maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *